Jotain minusta

Olen itse saanut paljon apua ja hyvinvointia luontaishoidoista.

Tämä on lisännyt kiinnostustani opiskella erilaisia hoitoja. Intialaisia päänhierontoja olen tehnyt vuodesta 2005, jolloin kävin Kirsi Grenin kurssin Keravalla. Vyöhyketerapeutiksi ja luontaishoitajaksi valmistuin 2009 Harmonet-koulutuksesta Tikkurilasta. Äitiysloman jälkeen jatkoin opintojani ja valmistuin Diplomivyöhyketerapeutiksi (refleksologiksi) ja luontaisterapautiksi 2012. Klassiseksi hierojaksi valmistuin Helsingin Hieronta-akatemiasta kesäkuussa 2014 ja koulutetuksi hierojaksi joulukussa 2014 (koulutetun hierojan ammattitutkinnon vastaanottajana Pirkanmaan urheiluhierojakoulu). Tutkinnon erikoistumisosana minulla oli nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Vuosien varrella olen opiskellut monenlaisia muitakin hoitoja, muunmuassa vauvahierontaa ja erilaisia intialaisia hierontoja. Energia- ja enkeliasioita opiskelen koko ajan lisää. Viime vuosina ohjaajanani on erityisesti toiminut Pirjo Koho.

Hoitohuoneeni sijaitsee kotimme yhteydessä Sipoon Boxissa, Söderkullan lähellä. Kotitalomme on yli 100 vuotias vanha maalaistalo, jota pikkuhiljaa remontoimme.


Toiveenani ja tavoitteenani on, että voin hoitojeni kautta välittää asiakkailleni sitä hyvää - rentoutumista, tasapainoa, terveyttä ja hyvinvointia, mitä itsekin olen saanut ja saan hoidoista.

Tervetuloa hoitoihin!Sanna-Liisa

sannaliisa.jpg